Pad Thai
Thailändsk middag idag, fast på mitt vis. Ett hälsosammare alternativ. 

De flesta recept jag hittade innehöll socker och dessutom vanliga nudlar så jag kombinerade recepten o h gjorde min version av PadThai  (null)
Dela/strimla kyckling filé och stek i olja i stekpanna.  Koka lågkalorinudlar ca 1,5min i gryta, ta bort grytan. Skiva gullök och en vitlöksklyfta och stekt tillsammans med kycklingen strö över lite salt och svart peppar. 
Tillsätt skivad savoykål & morotskivad med potatisskalaren i stekpannan. Rör om ordentligt. Tillsätt böngroddar !!
Sås: blanda fisksås, asian soya, vatten,2 klyftor pressad vitlök och hackad chili i en tallrik. Skiva en halv lime och pressa i såsen - rör om & häll sedan såsen över kycklingen och grönsakerna . Häll över nudlarna i stekpannan och blanda samman allt. Se till att de finns plats i stekpannan och tillsätt två vispade ägg som fräser sig klara i stekpannan tillsammans med de övriga ingredienserna, vill man så garnera med koriander färsk eller torkad - KLART!  (null)
Massor med protein och härliga smaker! 

Ingredienser: 
2 paket kalorifria nudlar 
2 stora kycklingfiléer, ca 450gram 
2 ägg 
2dl böngroddar 
1 morot
1,5 dl savoykål alt vitkål
1 gul lök
3vitlöksklyftor 
1dl vatten 
2 msk fisksås 
2 msk soya 
1 Chili
Salt/ peppar